Referanser

Våre kunder er fordelt på ulike bransjer som bygg og anlegg, borettslag, detaljhandel, IK-mat, m.m.
17.743 kunder kan ikke ta feil. Bli kunde du også!

AMESTO ACCOUNT HOUSE – AVD. BERGEN

Amesto er spesialister på outsourcingstjenester. De hjelper alt fra enkeltmannsforetak til børsnoterte selskaper med regnskap, lønn og HR-tjenester. De tilbyr sikker og effektiv outsourcing av økonomifunksjonen.

Amesto sitt kontor i Bergen består av 21 ansatte og 330 kunder. Regnskapsmedarbeiderne og spesialister innen lønn kan ta over hele, eller deler av jobben. Regionsdirektør Caroline Gjerding er veldig fornøyd med samarbeidet med Internsikring AS for å få en sømløs integrasjon mellom Internsikring AS sitt Touch-system og ulike regnskapsprogrammer.


Caroline Gjerding
Regionsdirektør

Snekkerlaget AS

Snekkerlaget AS utfører små og store byggeoppdrag i Lillehammer og Ringsaker området. Vi gjør alt fra å sette opp hus og hytter til å skifte en dør. Vi har lang erfaring innen byggfaget. Vi samarbeider med Internsikring AS fordi de hjelper oss til å gjøre vår arbeidsdag enklere. Deres Hms og Kvalitetssystem gir oss den relevante sjekklistene og dokumentene som vår bedrift trenger. De hjelper oss også med HMS-kortene for våre ansatte og har hjulpet oss med HMS-kurs . God service og oppfølging.

Murmester Strand AS

Veldig fornøyd med Internsikring AS. Ved bruk av deres styringssystem får vi en enklere arbeidsdag. Her finner vi relevante sjekklister, sikkerjobbanalyse og avviksskjema som hjelper oss til å utføre de rutiner som er viktige.

Mini Maskin AS

Minimaskin ble stiftet i 1996 og har i dag 40 ansatte, mange med lang og bred erfaring. Vi bruker Internsikring AS sitt HMS og Kvalitetssystem. Vi er veldig fornøyde med at systemet gjør vår arbeidsdag mye enklere. Vi bruker deres sjekklister til store og små prosjekter for bla. BKK og lignende prosjekter.

Still Tekk AS

Vi har bred og lang erfaring innenfor stillasbygging ,inndekking og innehar de fleste typer stillas eller presenning for å kunne utføre oppdrag for våre kunder. Vi bruker det nye styringssystemet til Internsikring AS, Internsikring Touch, og er veldig fornøyd. Med HMS og Kvalitetssystemet deres gjøres vår arbeidsdag mye enklere.

Staren AS

Staren AS utfører alle typer grunnarbeid og har særlig erfaring innen vei, VA- anlegg og massehåndtering/utskiftning.

Internsikring AS utførte bistand på søk til sentral Godkjenning. Staren innehar pr. d.d. Sentral godkjenning på utførelse Grunnarbeid og landskapsutforming i tiltaksklasse 2.


Staren AS
Daglig Leder

Alfa Varme og Pipeteknikk AS

Alfa Varme og Pipeteknikk AS har spesialisert seg på rehabilitering av pipe/ skorstein. De utfører også ildstedsarbeider og er spesialister på plassmurte peiser, bakerovner, gruer, kakkelovner etc. De leverer sine varer og tjenester på det sentrale østlandet.

Internsikring AS har bistått Alfa Varme og Pipeteknikk AS med søk på sentral godkjenning og Alfa har pr. d.d sentral godkjenning på søker, prosjektering, utførelse, kontroll prosjektering og kontrollutførelse på Bygninger og Installasjoner i tiltaksklasse 1.


Alfa Varme og Pipetknikk AS
Daglig leder

KPMG – avd. Bergen

KPMG er et ledende kompetansehus som tilbyr tjenester innen revisjon, skatt, avgift og rådgivning.

KPMG har avdelinger i 28 byer i Norge, og for de 120 ansatte i Bergen har Internsikring AS vært inne og levert HMS kurs, hatt en omfattende gjennomgang og kartlegging av bedriften i en arbeidsplassvurdering.

Denne vurderingen inneholdt en gjennomgang av hvordan hverdagen for de ansatte uttarter seg i hht. ergonomiske forhold i arbeidssituasjon. Det ble i etterkant av denne vurderingen gitt råd og veiledning om forebyggende og helsefremmende tiltak for å motvirke slitasje og sykdom. Arbeidet ble avsluttet med en rapport fra ergonom hos Internsikring AS.


KPMG
Daglig leder

Vest Tak AS

Vest Tak AS driver med tak og taktekking og er medlem av Takteam gruppen. De tilbyr taktekkingstjenester for både bedrifter og private der spesialfeltet blant annet er flate tak, garasjer, membraner, omtekking og industribygg.

Internsikring AS har gjennom årene utført ulike oppdrag for Vest Tak AS, både bistand til Sentral Godkjenning, fornying og oppdgadering av denne. Vest Tak AS innehar pr. d.d sentral godkjenning utførende på taktekkingsarbeid i tiltaksklasse 2.

Internsikring AS har i tilegg levert både HMS-system oppsett, HMS-kurs og id kort for byggebransjen til Vest Tak AS.


Vest tak AS
Daglig leder