Referanser

Bergen Gruppen AS er en totalentreprenør som kan levere alle håndverktjenester i en og samme prosess. Totalentreprise innen rør, baderom, tømrertjenester, og rehabilitering av tak er hovedsatsingsområder.

Gruppen har fått bistand til å bli Miljøfyrtårnsertifisert ved hjelp av Internsikring AS, og har gjennom sertifiseringsprosessen utviklet anerkjente og effektive verktøy som hjelper virksomheten til å skape konkurransefortrinn i bærekraft.

Ved sertifisering lever gruppen slik opp til miljøkrav i offentlige anskaffelser, gjennom et systematisk arbeid med avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Dette er bra både for miljøet og selskapets bunnlinje, der måling og planlegging gir lønnsomme resultater. I tillegg til sertifisering leverer Internsikring AS også styringssystem, og HMS – tjenester til Bergen Gruppen AS.


Stian Harborg Skare
Daglig leder

LAB Entreprenør AS er Vestlandets største totalentreprenør med spesialisering i utvikling og bygging av større totalentrepriser i både samspill og konkurranse. De utfører egenproduksjon på betong og har en fast mannskapsstyrke på  95 personer i betongfaget og en funksjonærstab på 80 personer. LAB Entreprenør har en normal årsomsetning på rundt 1,4 milliarder kroner, av dette er ca. 60 prosent rettet mot privat næringsliv, og resterende er arbeid utført for offentlige byggherrer.

LAB Entreprenør AS har fått bistand til miljøfyrtårnsertifisering fra Internsikring AS. Dette som en del av en innstilling internt der kontinuerlig forbedring er en naturlig del av hverdagen. En Miljøtårnsertifisering dokumenterer miljøinnsats, og samfunnsansvar gjennom systematisk miljøarbeid i hverdagen. LAB Entreprenør AS har gjennom sertifisering visst at de oppfyller krav, og gjennomfører tiltak for miljøvennlig drift, og godt arbeidsmiljø.


Ole Reidar Fauske
Kvalitetssjef

Amesto er spesialister på outsourcingstjenester. De hjelper alt fra enkeltmannsforetak til børsnoterte selskaper med regnskap, lønn og HR-tjenester. De tilbyr sikker og effektiv outsourcing av økonomifunksjonen.

Amesto sitt kontor i Bergen består av 21 ansatte og 330 kunder. Regnskapsmedarbeiderne og spesialister innen lønn kan ta over hele, eller deler av jobben. Regionsdirektør Caroline Gjerding er veldig fornøyd med samarbeidet med Internsikring AS for å få en sømløs integrasjon mellom Internsikring AS sitt Touch-system og ulike regnskapsprogrammer.


Caroline Gjerding
Regionsdirektør

KPMG er et ledende kompetansehus som tilbyr tjenester innen revisjon, skatt, avgift og rådgivning. KPMG har avdelinger i 28 byer i Norge, og for de 120 ansatte i Bergen har Internsikring AS vært inne og levert HMS kurs, hatt en omfattende gjennomgang og kartlegging av bedriften i en arbeidsplassvurdering.

Denne vurderingen inneholdt en gjennomgang av hvordan hverdagen for de ansatte uttarter seg i hht. ergonomiske forhold i arbeidssituasjon. Det ble i etterkant av denne vurderingen gitt råd og veiledning om forebyggende og helsefremmende tiltak for å motvirke slitasje og sykdom. Arbeidet ble avsluttet med en rapport fra ergonom hos Internsikring AS.


KPMG
Daglig leder

Minimaskin ble stiftet i 1996 og har i dag 40 ansatte, mange med lang og bred erfaring.

Vi bruker Internsikring AS sitt HMS og Kvalitetssystem. Vi er veldig fornøyde med at systemet gjør vår arbeidsdag mye enklere.

Vi bruker deres sjekklister til store og små prosjekter for bla. BKK og lignende prosjekter.Minimaskin AS
Eirik Strand

Byggmester Tommy Jensen er et tømrerfirma i fra Åndalsnes. Vi er et familieeid selskap med korte kommandolinjer og raske beslutninger. Vi er en del av Byggtorget kjeden, som er Norges største på alle typer byggvarer.

Vi er kunde av Internsikring AS og har siden 2009 brukt systemet deres for kvalitetssikring og hms. Vi er veldig fornøyde med deres system som vi bruker aktivt i vår drift. Internsikring har også bistått oss med Sentral Godkjenning gjennom en årrekke.Byggmester Tommy Jensen
Tommy Jensen

Firmaet ble startet i 1988, men innehar over 40 års erfaring i bransjen.

Hovedoppdragene har i de siste år vært rehabilitering av hus, tilbygg, samt bygging av hytter.

Østevold Bygg har styringssystem gjennom Internsikring AS, sammen med HMS – kort, og har gjennomført systembrukerkurs, og stiller de krav som kreves for bransjen.

Alfa Varme og Pipeteknikk AS har spesialisert seg på rehabilitering av pipe/ skorstein. De utfører også ildstedsarbeider og er spesialister på plassmurte peiser, bakerovner, gruer, kakkelovner etc. De leverer sine varer og tjenester på det sentrale østlandet.

Internsikring AS har bistått Alfa Varme og Pipeteknikk AS med søk på sentral godkjenning og Alfa har pr. d.d sentral godkjenning på søker, prosjektering, utførelse, kontroll prosjektering og kontrollutførelse på Bygninger og Installasjoner i tiltaksklasse 1.


Alfa Varme og Pipetknikk AS
Daglig leder

Staren AS

Staren AS utfører alle typer grunnarbeid og har særlig erfaring innen vei, VA- anlegg og massehåndtering/utskiftning.

Internsikring AS utførte bistand på søk til sentral Godkjenning. Staren innehar pr. d.d. Sentral godkjenning på utførelse Grunnarbeid og landskapsutforming i tiltaksklasse 2.


Staren AS
Daglig Leder

Thorsteinsen Entreprenør AS

Firmaet ble startet i 2004, og har 14 ansatte, og kan levere totalentreprise. Bedriften tar på seg alt fra å støpe garasjegulv, til å bygge boligblokker. Kundemasser går fra privatpersoner, til profesjonelle utbyggere. Oppdragene strekker seg fra enebolig til hytter, boligfelt, murer, brygger og industriprosjekter.

Thorsteinsen Entreprenør AS har gjennom Internsikring sitt styringssystem, og har i samarbeid med oss gjennomført HMS – oppsettet sitt. Internsikring AS har stått for fornyelse av sentral godkjenning, som de innehar i tiltaksklasse 2.

I to omganger har vi benyttet Intersikring for bistand i prosessen mot sentral godkjenning. Første gang for 3 år siden, og nå våren 2021 mot en ny godkjenning.

Vi opplever de som kunnskapsrike og enkle å ha med å gjøre, og kommer til å benytte de neste gang vi skal i gang med denne prosessen.

Vi påpeker dog at bedrifter som skal gjennom dette, må sette av interne ressurser slik at man sammen med internsikring kan gjennomføre en enkel og rask prosess

Tripletex leverer komplett, skybasert økonomisystem. Systemet består av moduler for regnskap, faktura, lønn, timeføring, prosjektstyring og CRM.

Det er oppbygget av selvvalgte moduler, som installeres sømløst. Systemet passer for både store og små bedrifter.

Tripletex baserer seg på smarte og intuitive løsninger, med gode APIèr og automatisering. Slik kan bruker gjøre store deler av regnskapsarbeidet selv, og man kan koble på andre systemer man har bruk for.

Tripletex AS

Daglig leder

Hege Oustad

Uni Micro AS

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og har tredve års erfaring i bransjen.

Selskapet har over 37.000 brukere. De ble i 2015 kåret til best i test av PC World, for sjette gang på rad.

De funksjonelle og brukervennlige løsningene er integrerbare med styringssystem fra Internsikring AS.Uni Micro AS
Kjartan Brurås Solvi

Bergen Fiber

Bergen Fiber AS har fått bistand til å bli Miljøfyrtårnsertifisert ved hjelp av Internsikring AS, og har gjennom sertifiseringsprosessen utviklet anerkjente og effektive verktøy som hjelper virksomheten til å skape konkurransefortrinn i bærekraft.

Ved sertifisering lever Bergen Fiber AS slik opp til miljøkrav i offentlige anskaffelser, gjennom et systematisk arbeid med avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Dette er bra både for miljøet og selskapets bunnlinje, der måling og planlegging gir lønnsomme resultater.

Låssenteret AS

Låssenteret AS har fått bistand til miljøfyrtårnsertifisering fra Internsikring AS. Låssenteret er opptatt av vårt samfunnsansvar og tar miljø og miljøpåvirkninger på alvor.

Miljøfyrtårnsertifisering er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp, og godkjent som miljødokumentasjon i anbudskonkurranser.

Miljøpåvirkninger handler ikke bare om rutiner og prosedyrer for hvordan man sorterer avfall eller hvor mye energi man bruker, men også om innkjøpene som gjøres og kravene som blir stilt til produkter og tjenester.

BESKJED / BESTILL

Norges beste kundeservice – På 6 språk