Referanser

Referanser

 • Bergen Gruppen

  Bergen Gruppen

  Gruppen har fått bistand til å bli Miljøfyrtårnsertifisert ved hjelp av Internsikring AS, og har gjennom sertifiseringsprosessen utviklet anerkjente og effektive verktøy som hjelper virksomheten til å skape konkurransefortrinn i bærekraft.

  Les mer om
  Bergen Gruppen
 • Lab Entreprenør AS

  Lab Entreprenør AS

  LAB Entreprenør AS har fått bistand til miljøfyrtårnsertifisering fra Internsikring AS. Dette som en del av en innstilling internt der kontinuerlig forbedring er en naturlig del av hverdagen. En Miljøtårnsertifisering dokumenterer miljøinnsats, og samfunnsansvar gjennom systematisk miljøarbeid i hverdagen.

  Les mer om
  Lab Entreprenør AS
 • Ames Account House

  Amesto Account House

  Regionsdirektør Caroline Gjerding er veldig fornøyd med samarbeidet med Internsikring AS for å få en sømløs integrasjon mellom Internsikring AS sitt Touch-system og ulike regnskapsprogrammer.

  Les mer om
  Amesto Account House
 • KPMG

  KPMG – avd. Bergen

  For de 120 ansatte i Bergen har Internsikring AS vært inne og levert HMS kurs, hatt en omfattende gjennomgang og kartlegging av bedriften i en arbeidsplassvurdering.

  Les mer om
  KPMG – avd. Bergen
 • Mini Maskin AS

  Mini Maskin AS

  Vi bruker Internsikring AS sitt HMS og Kvalitetssystem. Vi er veldig fornøyde med at systemet gjør vår arbeidsdag mye enklere. Vi bruker deres sjekklister til store og små prosjekter for bla. BKK og lignende prosjekter.

  Les mer om
  Mini Maskin AS
 • Byggmester Tommy Jensen

  Byggmester Tommy Jensen

  Vi er kunde av Internsikring AS og har siden 2009 brukt systemet deres for kvalitetssikring og hms. Vi er veldig fornøyde med deres system som vi bruker aktivt i vår drift. Internsikring har også bistått oss med Sentral Godkjenning gjennom en årrekke.

  Les mer om
  Byggmester Tommy Jensen
 • Byggfirma Frode Østevold

  Byggefirma Frode Østevold

  Østevold Bygg har styringssystem gjennom Internsikring AS, sammen med HMS – kort, og har gjennomført systembrukerkurs, og stiller de krav som kreves for bransjen.

  Les mer om
  Byggefirma Frode Østevold
 • Alfa Varme og Pipeteknikk AS

  Alfa Varme og Pipeteknikk AS

  Internsikring AS har bistått Alfa Varme og Pipeteknikk AS med søk på sentral godkjenning og Alfa har pr. d.d sentral godkjenning på søker, prosjektering, utførelse, kontroll prosjektering og kontrollutførelse på Bygninger og Installasjoner i tiltaksklasse 1.

  Les mer om
  Alfa Varme og Pipeteknikk AS
 • Thorsteinsen Entreprenør AS

  Thorsteinsen Entreprenør AS

  Thorsteinsen Entreprenør AS har gjennom Internsikring sitt styringssystem, og har i samarbeid med oss gjennomført HMS – oppsettet sitt. Internsikring AS har stått for fornyelse av sentral godkjenning, som de innehar i tiltaksklasse 2.

  Les mer om
  Thorsteinsen Entreprenør AS
 • Frøiland Bygg

  Frøiland Bygg Skade AS

  I to omganger har vi benyttet Intersikring for bistand i prosessen mot sentral godkjenning. Første gang for 3 år siden, og nå våren 2021 mot en ny godkjenning. Vi opplever Internsikring som kunnskapsrike og enkle å ha med å gjøre, og kommer til å benytte de neste gang vi skal i gang med denne prosessen.

  Les mer om
  Frøiland Bygg Skade AS
 • Tripletex

  Tripletex

  Tripletex leverer komplett, skybasert økonomisystem. Systemet består av moduler for regnskap, faktura, lønn, timeføring, prosjektstyring og CRM. Det er oppbygget av selvvalgte moduler, som installeres sømløst.

  Les mer om
  Tripletex
 • Bergen Fiber

  Bergen Fiber AS

  Bergen Fiber AS har fått bistand til å bli Miljøfyrtårnsertifisert ved hjelp av Internsikring AS, og har gjennom sertifiseringsprosessen utviklet anerkjente og effektive verktøy som hjelper virksomheten til å skape konkurransefortrinn i bærekraft.

  Les mer om
  Bergen Fiber AS